Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. november 26., hétfő

Hőn áhított fotók

Másodjára futok neki, talán most sikerül feltölteni a fotókat. Szóval, úgy kell nézni, h még alakuló félben vagyunk, tehát dobozokból kipakolás, nem végleges felállások, jelenlegi állapotok.

38 hetesen

Orsi sarok 1.

gyerekszoba - Orsi sarok 2

Gyerekszoba - másik oldal


nappali 

nappali 2

nappali 3




virágok+nődögélő eprek

első sütés a villanyosban - aszaltgyümölcsös-csokis muffin

konyha - új szekrénnyel

étkező

2012. november 19., hétfő

Nagy nehezen,

de sikerült ideérni. Ma az első nap, h itt alszunk. Már péntek-szombat terveztük, de mindig későn értünk, fáradtan stb, ma eljött. Még 2in1 vagyok, jó lenne, ha még ez a hét beleférne, h egy kicsit kitapasztaljam, milyen is itthon lenni, kisasszony nélkül. :) De amit kértem tőle, az úgyis összejött. Szóval, ha úgy gondolja, h kibújna, ám legyen. :) 

Múlt héten, átkerült a nagy szekrény egyik fele, pénteken sikerült elkérni a céges utánfutót, így a másik fele is ideért, illetve az ágyunk. Necces volt, mert az ajtón ippen hogy csak befért, mármint a szoba ajtón. :) Fiúk össze is szerelték, ma pedig végképp átért az ágyruha is. 
Szerdára szabadnapot adtunk magunknak, és elmentünk meglátogatni a keresztfiúkat, még így ebben az évben utoljára, no meg, h egyben vagyok. :) 
Csütörtökön, megrendeltük a műszaki dolgokat, amik még hiányoztak, ami létfontosságú (porszívó, mikró, vasaló és nekem hajszárító) és még benéztünk az egyik bútorboltba, ahol szintén rendelésre került egy franciaágy és egy tálaló is, amit majd a mikulás hoz. 
Szombaton jött segítség, míg István apóssal küzdött a nagy szekrény összeszerelésével, addig a csornai "rokonok" behordták a fát. :) 
Szombaton este, filoztunk, h még most vasárnap el tudnánk menni az ikeába. Még nyáron kinéztünk egy tárolós asztalt, ami pont jó lenne a konyhába. Úgy döntöttünk, ha Orsi is engedi, akkor vasárnap délután nekivágunk. Nos, a délelőtt kissé képlékeny volt, mert Orsi pihenésre intett, de azért sikerült nekivágni az útnak. Úgyh megvan a hőn áhított asztal is. Igen ám, de hazafelére, kismamának a legbiztosabb pont a volán mögött volt, így még lenyomtam egy Budaörs-itthont. Nem gondoltam volna, h szülés előtt 1 héttel még ekkora távot is megteszek. :) 
Ma délelőtt még pár lényeges dolgot áthoztunk, anyuval délután kipakolás volt és most eljött az első iccaka. :) 
Múlt héten sikerült beköttetni még a tv-t és az internetet is. 
Fotók  a napokban lesznek.

2012. november 17., szombat

Kívánságlista 2012

Új korszak hajnalán, költözés közben, pocaklakó jötte közben, karácsony előtti kis kívánságlistát hozok. Itt  a nyári szülinapos és itt az év végi v látogatós v ki minek gondolós. :)
Ha találok még vmi kedvünkre valót, akkor bővítem a listát. :) 


Kívánságlista 2012
ez elsősorban:
  •  EGÉSZSÉG
álom kategória:
És a valóságos kérések:

2012. november 2., péntek

új életciklus

Kedden voltam utoljára dolgozni. Kaptam még mindent, korán kellett menni, délben elment a net, kézi szállítókat kellett gyártani stb. Azért picit csalódtam is, mivel 7 év után max 2 embertől kaptam pár szót búcsúzóul aztán ennyi. Lehet, h én vagyok túl naiv. Mindegy, ezen túl kell lépni. 
Mindenki azt mondja, h most akkor pihenjek nagyokat. Hát, az nem fog menni, mert még pakolás ezerrel, a költözéshez, h mire Orsi megérkezik már benn tudjunk lenni. 
Vannak, apró fenn akadások. Kértük a villanyszerelőt, h a kazánnál a termosztátot kösse rá az áramra, ne elosztón menjen. Erre olyan brutál fúróval ment neki, h a konyhában lejött a vakolat. Újra kell mindent csinálni. Ne hogy már jó legyen, vagy időben meglegyen vmi. Az asztalos kezdeti lendülete is kezd elmúlni. Úgyh egyelőre a polcokra várunk, aztán majd meglátjuk mi lesz a sorsa. Olyan nehéz, egy normális szakembert találni, aki nem kéri el az összes vagyonod és még jól is dolgozik. 
Kb. 10 év után sikerült begyújtanom nekem is, egyre jobban megy. Muszáj, mert ha István délelőttös, akkor nem lesz ki meleget csiholjon nekünk. 
El kezdtük a kamra feltöltést, ami már nem fér el itthon, az megy oda. 
Szóval, nagyon lassan, de azért odaérünk.