Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. június 29., kedd

kiállítás-eljegyzés... -01.17

Tegnap jártunk az esküvő kiállításon. Itt minden csak pénz kérdése. Lerohant minket egy nőci, aki dekorral foglalkozik. Székruha stb. Nekünk kimondottan nem tetszik ez a székruha, no meg felesleges pénzkidobás is, főleg egy hagyományos esküvőn. Azért egy jó kis asztalidíszt láttunk. 

A fotóst lefoglaltuk, nagyon szép munkái vannak. Viszont csíksomlyóról megjöttünk, mivel adunk magunknak egy szép ajándékot, egy fotókönyvet. 

Nagy nehezen a meghívóknál is düllőre jutottunk, kapunk 5% kedvezményt is. De megkértük a közös ismerőst, h szóljon az érdekünkben pár szót. Lesz ültetőkártya is, ill. olyan kártya, amiben inkább zöld hasúakat kérünk, mint ajándékot. (Mininyomda, Móvár)

Mostanában nagy divatja van a köszönőajándéknak. Ezt elintézzük mi az 5 szem mandulával és a hozzá tartozó szöveggel. Bár ezt sztem, én is meg tudom csinálni. Aztán lehet, h az ültető kártyák is nálam kötnek ki. Ez majd még hétfőn kiderül. 

Az esti program is nagyon jól sikerült. Feldobták a labdát öltözködésügyileg, István öltöny-mellény, nyakkendő. Mondtam, h most ő a sztár, 7 hónap múlva pedig én leszek. Akkor nagyon jó lesz, nem kell azon agyalnom, h mit vegyek fel?! :) 

Számomra nagy meglepetés volt, h kaptunk virágot anyuval a páromtól. :) Épp olvastuk a neten, h illik virágot adni a menyasszonynak és az anyukájának. Meglett. Anyué: orchidea-rózsa, az enyém meg csak orchidea, de gyönyőrűek!!! A keresztanyjától pedig egy whiskeys pohárkészletet kaptunk. :) Este 10kor jöttünk el, sztem, mindenki jól érezte magát. 

Elképzelhető lesz az is, h az anyukák fognak sütit sütni az esküvőre, mivel azt is hoztunk a kiállításról és hát borsos áruk van nekik. 2300-2500Ft/kg egy adag aprósütemény, a menyasszonyi tortáról már nem is beszélek...
ma délután jön a köv adag, az unokatestvérek, akik kiharcolták, h legyen vmi, anyu gyenge pontját megtalálták. 

De persze, mi azt mondtuk, h lesz süti meg zsíros kenyér, ahogy ők kérték. Nagybátyám mondta, h hadd legyenek ott a gyerekek is és akkor neki elég a zsíros kenyér is. Megkapják. Persze, első látásra. Aztán utána lesz csülök meg krumplisaláta ill. ürgepecsenye (szűzpecsenye).

Nincsenek megjegyzések: