Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. március 6., kedd

Kutyus

Úgy gondoltuk, h már nem húzhatjuk tovább, szombaton elhozzuk a kutyust. Igen, de nagyon nem akart jönni. Nagy nehezen a Péternek sikerült megfogni, betették az ölembe és irány Somorja. Nagyon remegett, félt, h hova visszük. Belépünk a kapunk, letettem a földre, nagyon-nagyon meg volt illetődve. Vettünk apró jutifalatokat és azzal próbáltuk magunkhoz édesgetni. Fél órát vele voltunk, majd irány a következő program. Este fele újra kimentünk, este f10ig kinn voltunk vele. Sikerült úgy ahogy eljutni a haverfelvételig. :) De ideiglenes pozícióra. :) 
Másnap reggel mentünk ki, keressük, egy helység, még egy, és még egy, sehol, megnéztük az ólakat, semmi. Egyszer csak feltűnt egy kis fekete pamacs, a régi ganéjdomb, most kb. komposztáló és a szomszéd kerítése mellett, szinte abba beleolvadva. Rám, picit morgott, de némi jutifalatért cserébe, már jött is. Vasárnap egész nap vele voltunk, úgyh tegnap reggel, h mentem, már jött elém, megismert. :) 
Felhívtam az állatorvost, h lenne egy kutyus, még nincs oltva. Kicsit elszőrnyülködött, h ennyi idős és még semmi oltás. Azt mondja, h vigyük be (vááááá) és apránként megkapja az oltásokat. Tegnap vettem, nyakörvet, pórázt, úgyh ismerkedünk ezzel is. Azt hiszem, ez is két emberes feladat lesz, elsőnek. 
Bár, szélvédett helyen van, de azért viszek haza pár karton dobozt, aztán abból készül neki, ideiglenesen kutyaház. Otthon van még pár darab hungarocell, azt is berakom neki.

Nincsenek megjegyzések: