Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2012. szeptember 18., kedd

Egy kis felgyorsulás

szombaton lerakták a lamináltat, kissé hosszabbra sikeredett, mint gondoltuk, egész napos meló lett. De a lényeg, h majdnem kész. Azért csak majdnem, mert 3m szegély hibádzott. De tegnap sikerült azt is megvenni, úgyh elméletileg ma jön a lerakó és befejezi.

Ma jön a kazán, az még kérdéses, h hogyan fog leveszekedni a kocsiról, ami hozza, de reméljük, h simán összejön. 

gyerekszoba ki lett festve, de a laikus - aki nem látta, mi volt előtte - szemének nem tűnik fel, de nekünk igen, h kissé átüt a 100 éves hengerezés, úgyh lehet még egyszer fösteni kell. Az elválasztó rész a két szín között - fehér és körömvirág(barackos) - vettünk micimackós tapétaszegélyt.

Sikerült megrendelni a konyhába a pult fölé a csempét, a gyerekszobába a padlószőnyeget és az előszobába a linoleumot. Aztán majd vmikor fel is kell rakni őket. Míg az István ragaszt, addig én pakolok, csomagolok. :)
Megvettük a karnist a két első szobába, a függönyhöz nekem még idő kell, mert nem vagyok egy függönycentrikus. Eddig volt egy függönyöm, de nem találtam hozzá megfelelő karnist. :) Most fordítva leszek. :)

Még az asztalost hajtjuk, az a baj - bár neki annyira nem - hogy nagyon sok melójuk van. Aput noszogatom, h szálljon rá, mert őt ismeri, engem kevésbé.

Ma, 30 hetesek lettünk, úgyh még remélem 10 hétig lesz pocaklakóm és utána már ki is bújhat. Nagyon aktív, egész nap, de még éjfélkor is mocorog. Szerencsére, hagy aludni, bár, kb. 2 óránként járok wcre éjjel. Úgyh napközben sem vagyok, vmi aktív. Ott is apránként veszegetem a dolgokat, de azt mondták, h most már úgy nagyjából készen kellene lenni a csomagnak. Holnap megyek dokihoz és talán a jövő héten ultrahang is lesz.

A kertünkből nem győzünk szüretelni. A paradicsom-paprika-padlizsán rendületlenül érik. Remélem, az időjósok 2-3 fokos hőmérséklete nem fog bejönni, mert még egy ideig szeretnék belőle eszegetni. 
Tegnap felszedtük a maradék hagymát, akadt néhány gigászi darab. Héten, még jó lenne a céklát és az almát is fel- ill leszedni. 

Baltazár elől a diót gyorsan fel kell kapkodni, mert nagyon szereti, sőt, ha szedem, akkor mindig segíteni akar. :) Minden, ami papír, azt el kell előle tenni, mert egy-két napig csak nézegeti, majd a következő napokban, úgy gondolja, h nincs rá szükség, akkor széttépi. :) 

fotók, ahogy megszokhattátok, külön posztban, majd egyszer. :) 

Nincsenek megjegyzések: