Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2013. január 22., kedd

Mindent félkómás

állapotban ajánlott elvégezni egy kisbabán, h annyira ne fogja az adást. Sajnos, mindent mégsem lehet. 
Nekünk kijut a "jóból" rendesen. 
Első a "mérsékelten letapadt nyelv", itt a dokit kellene vhogy utólérnem, aztán talán már orvosolható is a dolog. 
Csipás a szemünk, kiváltottam a cseppentőt,  na de hogyan tovább. Más felnőttnek csöpögtetni, aki segít és más egy babának, aki azt se tudja mi fán terem. Szerencsére a fórumon a csajok elmondták, h akkor érdemes, ha csukva van a szeme, a szemzugba cseppentsek és majd bepislogja. Hellyel-közzel működik. 
Szintén a fórumon, az egyik anyuka érdeklődött, h vajon szájpenész lehet-e a nyelvén  megült fehér lepedék és hogyan lehet eltüntetni onnét. Akkor lettem rá én is figyelmes, h hoppá, nekünk is van olyanunk. Emiatt is tömködheti a szájába a kezét. Nos, ezt borax-szal kell ecsetelni, hát ezt sem szereti túlzottan. Ma már drasztikusabban kell benyúlnom  a pici szájába, h mielőbb megszabadulhassunk tőle. És ezt is ajánlott félkómás, bealudt állapotban csinálni. 
Amit nagyon utálunk az az orrszi-porszi. Mikor már látja, h fújok be és nyúlok a porszívóért, akkor rendesen jár a feje és bújik a hónom alá, csak ne kelljen neki mindezt elviselni. 
Remélem, több kellemetlen dolog egyelőre nem lesz. 
Hidegfront is rendesen megviseli, főleg ma éjjel kb. 2-2,5 óránként fenn voltunk. Most szerencsére alszik, de ki tudja meddig.

Nincsenek megjegyzések: