2016. június 12., vasárnap

Jó rég jártam erre!

Úgy jó, ha zajlik az élet!

November végén el kellett kezdeni tanakodni, h akkor vissza tudok menni dolgozni v sem. Nem sikerült, akárhogy sakkoztuk a helyzetet, sehogy sem tudtam volna kivitelezni a 24h munkát, persze a 48h szabad jó lett volna, ha épp pont úgy jött volna ki. Szóval, február elejéig töltöttem a szabit stb, aztán munkanélküli lettem. 
Majd találtam egy melót, helyben, óvodabarát, nem a legjobb fizetéssel, de mégiscsak helyben. Viszont egy idő után, áruismeret címszó alatt, ki kellett menni a húspultba, majd a kasszába is. Itt már szóltam, nem tetszett, így eljöttem. 
Azóta, sem unatkozom, hobbi szinten szörpöket készítek, barátoknak, ismerősöknek, közkívánatra. Szeretem csinálni. 
Mellette itt a nagy kert, István méhészkedik. 
Ha szembe jön egy-egy nekem tetsző-fekvő meló, beadom, de nem igazán jeleznek vissza, vagy épp vmiért nem jön össze. 

szóval, most ez a helyzet. 

felújítás Orsi szülinapjára meglett, cél fotóval. Külső szigetelés átcsúszik az őszi időszakra, családi dolgok miatt. Bútoroknak csak egy része jött meg időben, a többi karácsony előtti napokban...

szilveszter nagyon családiasra sikerült, barátaink jöttek el Bpről, kimentünk kökényt szedni, én kicsit lázban égtem, de mindezek ellenére jól sikerült. 

Orsikám ovis lett. Viszont ott sem fértünk be a kb 5 percre lévő oviba, hanem a város túl felére kellett elcsatangolni. Igazándiból nem az óvodával volt bajom - mert az nagyon-nagyon jó volt - hanem a távolsággal. Idén ősszel, igaz kicsit fájószívvel, de ide fogunk már járni. 

Nincsenek megjegyzések: