Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. július 14., szerda

Előkészületek sokadik szám -06.03

Tegnap jártunk a polghivban. Felvették a jegyzőkönyvet, h mi majdnem két hónap múlva házasságot kötnénk. Megkérdezték, h hogyan veszem fel a nevem stb. Ezután átmentünk az étterembe is, éppen akkor nem volt ott a főnök, de kb. 2 óra múlva visszamentünk. Szinte megbeszéltünk mindent és nagy kő esett le a szívemről. Az étterem dekorját vállalják, megmondtam, h mi lesz a színvilág és ennek függvényében fogják megoldani, lesz asztali futó, 1 szál gyertya virággal - sajna mű, de remélem, h azért jó lesz. A falon is lesz vmi anyag... Lesz gyümölcstál, ezt is ők adják. És hát a menü, az vmi pazar lesz. Sztem, aki itt éhezni fog, az vessen magára. 

Tehát: I. vacsora
Tyúkhúsleves cérnametélttel zöldségekkel és főtt hússal
A húsos tálon a következők lesznek: rántott szelet, párizsi szelet, cordon extra töltettel: velő+bacon, roston csirkemell, (most azt nem tudom, h lesz-e plusz húsi v a csirkéhez lesz a következő szósz) tejszínes gombás és fokhagymás raguval.
Köret: petrezselymes burgonya+rizs; vegyes házi savanyúság
II. vacsora (ami éjfélkor van)
csánk+káposzta+gombóc, dagadó, szűzérme töltve kolbászos ill. prád (passzolom) töltelékkel és ez hálóban megsütve ill. krumpli saláta
Kíváncsi lennék, h milyen árat mondanátok erre! :) azt hiszem, várok pár napot és csak azután fogom feltüntetni.
Lesz aperitiv ill. kávé, az italokat majd az apukák lerendezik, de inkább apu, mert az apósom sörös...

Nincsenek megjegyzések: