Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

2010. július 15., csütörtök

Utol értem magam

Nos, úgy érzem utol értem magam. Sikerült az esküvővel kapcsolatos dolgokat átmásolgatnom ide is. 
Kedden elég sok mindent elintéztünk. Anyuval reggel kimentünk a virágoshoz és lefixáltuk a menyasszonyi csokorban lévő virágokat. Végül is, hosszított csokor lesz, középen 7 szál sötét kálával - ezt mondják lilának, mély bordónak is - majd pár arasszal lejebb körbefogja jó pár vajszínű boglárka, rezgővel, ha az nem lesz, akkor orchidea kerül oda, némi zöld köré és egy világosabb zöld "papíros" még kerül köré néhány gyönggyel. Amilyen a "körítés", olyan lesz a vőlegény ill. a nászok virága is. Az egy szem felnőtt koszorúslány, ruhájának színével ellentétes színű virágot kap, az aprók vagy színes boglárka csokrocskát, vagy vmi kis színes csokrot. És lesz dobócsokor is, nem akármilyen, kellemes meglepetésű... :))) Még a templomi diszítés várat magára, mert lehetséges, h lesz még egy esküvő. 
Délután beadtam a szemüvegem, befizettem a nászút fenn maradó részét, megrendeltük a címkét is, és leadtunk a süti-torta rendelést. A menyasszonyi tortán kívül (ami 3 emelet) lesz még 6 torta (albán, dobos, puncs, gesztenyés, citromos, eszterházi). 

Már csak a fotókat és a zenét kell kiválogatni, ill. még ruha próba. Ja, még felragasztgatni a címkéket, ill. raffia-rizspapír csomagolást megejteni... és az ültetési rend...

Nincsenek megjegyzések: